Een sneak preview van het Blue Bricks groeiprogramma 2022

Blue Bricks | 2 minuten
Groeiprogramma 2022

Geen maximaal budget, onbeperkte deelname en alle ruimte om te groeien. Lees hieronder welke nieuwe trainingen we toevoegen aan ons bestaande groeiprogramma.

 

NIEUWE TRAININGEN 2022:

Leiderschapsprogramma 2.0 - Dit is ‘m: het next level leiderschapsprogramma waar iedereen op zat te wachten. Een intensief programma van 12 maanden, gegeven door de twee beste leiderschapsexperts in de markt: Loekie Cornelissen en Wim van Dam.

Helweek! – Volgens velen ‘de belangrijkste week van hun leven’. En dat is niet zomaar. Deze week biedt de ultieme omstandigheden om uit je comfortzone te stappen en dagelijkse routines te doorbreken. 05:00 uur opstaan, 22:00 uur naar bed. Elke dag een uur sporten. Gezond eten. Geen social media. Geen tv. En als kers op de taart: een nacht doorhalen om fysieke en mentale grenzen te verleggen.

Trusted advisory: Hoe kleed je een klant ‘aan’ in plaats van ‘uit’? Weg met het ouderwetse denken van dingen alsmaar groter maken en bussen met consultants voorrijden. Vertrouwen ontstaat als je keer op keer de juiste adviezen geeft en verantwoordelijkheid pakt om de snelste weg naar succes te plaveien. The Blue Bricks way of thinking!

Reboot Yourself Retreat spring edition – Een weekend met elkaar inspannen en ontspannen op een bijzondere locatie. Tijdens Reboot Yourself gaan we los op yoga, calisthenics en capoeira.

Het expert programma: effectief beïnvloeden - Een verandering is niet uit zichzelf succesvol. Om succes te bereiken wil je mensen beïnvloeden. Je oefent een jaar lang met vaardigheden voor een grotere impact en succeskans van elke verandering. Profile dynamics speelt hierbij een belangrijke rol.

Medische APK – Elk jaar kun je, als je wil, een APK op je geest aanvragen. Even checken of alles mentaal op orde is. Dit jaar kun je daarnaast ook je fysieke gezondheid door middel van een preventief medisch onderzoek testen. Geestelijk en mentaal fris het nieuwe jaar in!

(IT) strategy & roadmapping – Leer hoe je een mooi klinkende -maar vage- strategie tot een succes maakt en hoe je veranderteams en stakeholders daarin meeneemt.

Bushcraft – Terug naar de basis. We gaan leren leven in, van en met de natuur. Challenge accepted?

Boulderen – Ontspannen door een explosieve vorm van klimmen. Hierbij komen kracht, souplesse en techniek samen. Bang om te vallen? No stress, er liggen valmatten!

Presenteren voor grote groepen/TEDtalk. De grote leiders van deze wereld weten grote groepen mensen te inspireren! In 2022 gaan wij dit ook leren.

Succesvol gedrag. We specialiseren ons verder in succesvol gedrag: o.a. positief leiderschap, assertiviteit en omgaan met emotie & agressie.

Vergeet ook de nieuwe sport & lifestyle trainingen niet, zoals:

  • Beleggen
  • DJ workshop van onze eigen ADE DJ's
  • Kledingadvies
  • Boksen

Een flinke stap, zeiden we. Dat betekent dus dat alle huidige trainingen ook toegankelijk blijven voor onze Brickers. Benieuwd welke trainingen dat zijn? Check ons Groeiprogramma 2021: www.werkenbijbluebricks.nl/groeiprogramma

2022, kom maar door!

Blue Bricks | 2 minuten